De Keizerskamer | Body & Mind Detox
754
page-template-default,page,page-id-754,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Body & Mind Detox

BedandBreakfast de Keizerskamer Zuidlaren

Detox – Een reset van Body & Mind

 

Naast B&B de Keizerskamer ben ik ook eigenaar van Lepel Geluk. Ik heb me de laatste jaren verdiept en gespecialiseerd in de vele facetten van welbevinden. Ik heb verschillende coachingsopleidingen gevolgd o.a. op het gebied van NLP en Positieve Psychologie en ben gediplomeerd voedingsdeskundige en detoxcoach. Op de site van Lepel Geluk http://www.lepelgeluk.nl  lees je meer over mijn achtergrond en vind je uitgebreide informatie over detoxen.

 

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Ons lichaam is prima in staat om zichzelf te ontgiften maar wordt in onze huidige maatschappij waarin we veelvuldig blootstaan aan luchtvervuiling, bewerkt voedsel en stress behoorlijk op de proef gesteld. Daardoor kunnen afvalstoffen zich ophopen wat kan resulteren in klachten  als vermoeidheid, obstipatie, een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, concentratieproblemen, slecht slapen, huidirritaties of een onrustig, geïrriteerd gevoel.

Hoe werkt een detoxkuur

Tijdens een detoxkuur breng je de boel weer in balans. Doordat je je spijsverteringsorganen rust geeft krijgen ze de kans overtollige gifstoffen af te voeren. De supplementen die je tijdens de kuur slikt ondersteunen dit reinigende en herstellende proces nog eens. Het resultaat? Je gaat je fitter voelen, slaapt beter, je stemming en concentratie verbeteren, je huid krijgt een oppepper, je ogen gaan stralen, je immuunsysteem krijgt een boost én je raakt bovendien nog een aantal kilo kwijt.

 

Een detoxkuur is daarnaast bij uitstek geschikt om tijd en ruimte te nemen voor bezinning. Om te kijken waar je staat en te voelen hoe het met je gaat. Ben je tevreden met de manier waarop je je leven vormgeeft.  Waar voel je je goed bij en wat zou je anders willen doen? Doordat je gevoelens van onrust niet kunt onderdrukken met eten of drinken kom je makkelijker bij jezelf. En omdat je beduidend minder brandstof tot je neemt wordt je automatisch gedwongen om je tempo te verlagen en het rustiger aan te doen.

BedandBreakfast de Keizerskamer Zuidlaren
BedandBreakfast de Keizerskamer Zuidlaren

Tijdens de Body & Mind Detoxkuur maken we gebruik van de producten van Innerwave. Innerwave biedt verschillende detoxkuren aan, van licht tot intensief. Deze  uitgebalanceerde kuren zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten.

 

De kuur bestaat uit 3 fases. Een afbouw, detox- en opbouwfase. Tijdens de kuur slik je supplementen die het detoxproces ondersteunen maar ook zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en het hongergevoel tot een minimum beperkt blijft.

 

Wat kun je verwachten? 

 

  • Voordat je naar de Keizerskamer komt ontvang je thuis het basis detoxpakket en begin je met de afbouwfase.

 

  • Op maandagavond check je in om dinsdag te beginnen met de sapfase. Je gaat in ieder geval 3 dagen sappen maar je kunt dit eventueel nog 2 dagen thuis voortzetten.

 

  • Tijdens de hele kuur ontvang je begeleiding.

 

  • Wij zorgen voor alle sapjes, soepjes, watertjes en kruidenthee.

 

  • Elke ochtend maak je tijd voor een wellbeing-workshop. Tijdens deze workshops krijg je meer inzicht in je behoeften. In wat je wilt in plaats van moet. We kijken hoe je een betere balans kunt aanbrengen in je  dagelijkse bestaan en onderzoeken waar je tegenaan loopt. Je maakt  een moodboard en zet je bevindingen om in een concreet actieplan waardoor je na thuiskomst meteen aan de slag kunt.

 

  • In de directe omgeving van de B&B kun je heerlijk wandelen of lange fietstochten maken. Er liggen diverse wandel- en fietsroutes op de kamer en je kunt gratis gebruik maken van een BUB fiets.

 

  • Tijdens je verblijf kun je 1 x een yogales volgen.

 

  • Voor extra verwennerij kun je een detoxbehandeling boeken bij http://www.lijfstijl22.nl Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging met vapozone, het epileren/harsen van wenkbrauwen, bindweefselmassage gezicht om de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen te stimuleren en een lichtmasker om het detoxeffect op de huid te versterken. Je betaalt voor deze behandeling geen € 90,– maar € 75,–! Duobehandeling is mogelijk.

 

  • En verder heb je vooral tijd om te mijmeren, badderen, lezen en te luieren.Op vrijdagochtend vertrek je opgeladen en vol energie naar huis. Je krijgt van ons nog een 4-weeks voedingsschema mee. Zo kun je na de kuur je gezonde leefstijl gemakkelijk voortzetten.
BedandBreakfast de Keizerskamer Zuidlaren Workshop
Body & Mind Detoxarrangement

4 overnachtingen in onze sfeervolle B&B

(aankomst maandagavond – vertrek vrijdagochtend)

Basis Detoxkuur inclusief begeleiding t.w.v. € 249,–

Alle sapjes, soepjes, watertjes en kruidenthee

Gratis gebruik van fiets

Diverse wandelroutes

1 x een yogales

3 x een Wellbeing Workshop

 korting op detoxbehandeling bij

Lijfstijl 22 (ook duo behandeling mogelijk)

4 – weeks voedingsschema voor na de kuur met lekkere recepten

 

Kosten: € 549,– per persoon o.b.v. 1 persoon

               € 399,– per persoon o.b.v. 2 personen