De Keizerskamer | Over ons
739
page-template-default,page,page-id-739,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Over ons

Wij zijn Marc & Anne. Sinds 2008 runnen wij onze Bed&Breakfast de Keizerskamer. De Keizer is de achternaam van Marc en omdat we maar 1 kamer hebben was de naam Keizerskamer snel gevonden.

Toen wij ons huis in 2006 kochten, ontstond eigenlijk meteen het idee voor een Bed & Breakfast. De aanbouw achter ons huis, met eigen ingang en badkamer leende zich er prima voor. Deze ruimte werd ooit gebouwd als atelier. De kamer heeft zodoende een hoog en schuin aflopend plafond met grote ramen in de nok. Dat zorgt voor veel licht. Als het helder is kijk je vanuit je bed zo uit op de sterrenhemel.

Marc klein (002)

Onze B&B is met veel liefde en oog voor detail ingericht. We zijn voortdurend bezig om het nog leuker en beter te maken. Sfeergevoelig als we zijn, vinden we het belangrijk dat jij je als gast meteen thuis voelt. We runnen onze B&B namelijk niet voor het geld.  Natuurlijk is het leuk dat we er een extra centje mee verdienen maar we doen het vooral voor ons plezier. Omdat we genieten van het contact met onze gasten en de mooie verhalen die ze vaak meebrengen.

Wij worden blij, als jij blij wordt van onze B&B.

 

Wil je overnachten in de Keizerskamer? We kijken uit naar je komst!

 

Lieve groet,

Marc & Anne