De Keizerskamer | Uitpluggen & Opladen
758
page-template-default,page,page-id-758,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Uitpluggen & Opladen

http://dekeizerskamer.nl/ontpluggen-en-opladen/
http://dekeizerskamer.nl/ontpluggen-en-opladen/
Friends

In Drenthe kom je automatisch tot rust. Files kennen we nauwelijks, tijdens een fiets- of wandeltocht kom je soms niemand tegen en op straat word je nog gegroet. Op sommige plekken is het gewoon stil, op het geluid van de wind en de vogels na dan. Vertragen gaat hier vanzelf. Eigenlijk hoef je niet veel meer te doen dan je tas in te pakken en een paar dagen in onze B&B neer te strijken.

Die rust heb je alvast te pakken maar met ons Uitpluggen & Opladen Arrangement gooien we er graag nog een schepje bovenop. We moedigen je namelijk graag aan om de tijd te nemen om te bezinnen.

 

Op de eerste dag van het arrangement slaap je uit zolang je wilt. Nadat je rustig bent opgestart serveren wij een heerlijk en uitgebreid ontbijt.  Er is eerst nog tijd voor een bakje koffie of thee en dan volgt de workshop “ Do more of what makes you happy”.

In deze workshop krijg je door het doen van een aantal oefeningen en het maken van een moodboard meer zicht op je innerlijke waarden. Dat wat er werkelijk voor jou toe doet, waar je blij van wordt en energie van krijgt én brengen we meteen in beeld hoeveel tijd je daar in je dagelijkse leven eigenlijk aan besteed.

Tijdens deze 3 uur durende workshop mag je lekker los met knippen, scheuren en plakken en doe je ondertussen, als het goed is, nog een mooi inzicht op.

Op dag twee trek je, wederom na een uitgebreid ontbijt, heerlijk de natuur in. Samen met Rianne van www.kleine-dingen.nl ga je op Verwonderling. Een Verwonderling is bedoelt om de natuur eens op een andere manier te ervaren. Het geeft een boost aan frisse energie, laat je stil worden van binnen en brengt je weer in contact met jezelf. Genieten dus van al je zintuigen én de buitenlucht.

 

Wil je jezelf deze dagen extra in de watten leggen? Dan kun je dit arrangement uitbreiden met een beautybehandeling bij http://www.lijfstijl22.nl. Boek je een verwenbehandeling dan betaal je geen € 90,– maar € 75,–. Een behandeling bestaat uit: een oppervlakte- en dieptereiniging met vapozone, het epileren/harsen van de wenkbrauwen, werkstoffen worden dieper in de huid gebracht met behulp van een ultrasoonapparaat, je krijgt een vitaminemasker met daarbij een heerlijke versnapering en tot slot een ontspannen massage van gezicht, hals, decolleté en nek en schouders. Duobehandelingen zijn mogelijk.

 

En verder kun je je tijdens je verblijf natuurlijk te goed doen aan alles wat de Keizerskamer te bieden heeft. Een heerlijk bed met, als je geluk hebt, uitzicht op de sterrenhemel. Een bad. Manden vol met fijne tijdschriften. Een vers en uitgebreid ontbijt. Een fiets en leuke fietsroutes. Legio mogelijkheden voor een wandeling. En een terras met grote loungebank waar je bij de eerste zonnestralen al heerlijk buiten kunt zitten.

 

Ons Uitpluggen & Opladen Arrangement is te boeken van donderdag tot zaterdag of van zondag tot dinsdag.

Bedandbreakfast de Keizerskamer Zuidlaren
BedandBreakfast de Keizerskamer Zuidlaren

Arrangement

 

2 overnachtingen in onze sfeervolle B&B

Welkomstdrankje

Uitgebreid ontbijt

(er is genoeg dus maak gerust iets voor de lunch)

Gratis gebruik van 2 BUB fietsen

Diverse wandelroutes

1 x Workshop

“Do more of what makes you happy”

1 x Verwonderling

korting op verwenbehandeling bij Lijfstijl 22

(ook duobehandeling mogelijk)

Prijs: € 112,50 per persoon o.b.v. 2 personen